Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken bij nieuwbouw-projecten, maar ook bij een renovatie van uw dak kunnen wij zonnepanelen plaatsen. In combinatie met uw renovatie- of nieuwbouwproject plaatsen wij zonnepanelen op hellende daken met gewone dakpannen, kunstleien, natuurleien of metalen daken.

Vraag een offerte aan!

  • Wij gebruiken jouw e-mail enkel om u te contacteren ivm de offerte

Door onze jarenlange ervaring in dakrenovatie kunnen wij u een perfecte en waterdichte plaatsing van uw zonnepanelen op uw dak garanderen.

Zonnepanelen op hellende daken

Zonnepanelen plaatsen op traditionele daken vereist een gewone dakhaak, maar zonnepanelen plaatsen op een metalen dak vereist een speciale haak en techniek om dit tot een goed einde te brengen.

Indien u het toelaat om uw metalen dak te laten doorboren met gelijk welke haak dan verliest u uw garantie van de fabrikant. Voor de plaatsing van speciale haken op een metalen overzetdak, mail ons en wij helpen u verder.

Voor de plaatsing van zonnepanelen werken wij enkel met gekende kwalitatieve merken zodat u verzekerd bent van een optimale opbrengst en sterke garanties.

Zonnepanelen op platte daken

Zonnepanelen op een plat dak worden geplaatst met metalen profielen zodat uw zonnepanelen onder de juiste hoek naar de zon kunnen gericht worden. Deze profielen kunnen niet door uw dak heen worden bevestigd waardoor wij deze enkel kunnen plaatsen met behulp van zwaardere “ballast” zoals stenen, zakken keien, enz…… om de installatie op zijn plaats te houden. Door deze extra ballast gaat zo’n installatie natuurlijk al wat wegen en moeten we dus zeker zijn dat uw plat dak dit kan dragen.