Hellende daken

Voor het renoveren van uw hellend dak kan u bij ons terecht voor alle soorten pannen, kunst- en natuurleien, metalen daken (overzetdaken). Al onze werknemers zijn intern opgeleid en plaatsen uw dak volgens de regels van de kunst. Is uw houten constructie ook aan vervanging toe? Geen nood, wij verzorgen uw renovatie van begin tot einde (volledige afbraak, opbouw nieuwe constructie, isolatie, enz….)

Vraag een offerte aan!

  • Wij gebruiken jouw e-mail enkel om u te contacteren ivm de offerte

  • Het plaatsen van uw nieuw dak of renoveren van uw bestaand dak met pannen, leien (kunst- en natuurleien), overzetdak
  • Volledige afbraak van uw constructie en opbouw van nieuwe constructies.
  • Isoleren van het bestaande dak zowel langs de binnenkant als de buitenkant.
  • Renovatie van de goten in zink, koper, EPDM met alle toebehoren.
  • Asbestverwijdering daken.

Materialen

Dakpannen

Uw dak is verouderd of aan vervanging toe en u wenst een nieuw pannendak. Platte pan, gegolfde pan, enkele sluiting, dubbele sluiting, zwarte pan, grijze pan, rode pan en ga zo maar door, ... Voor de renovatie van uw dak werken wij met de meest bekende en minder bekende fabrikanten van pannen om u op die manier een breed gamma aan pannen te kunnen aanbieden naargelang uw wensen en budget. Al onze daken worden gelegd volgens de regels van de kunst en volgens de voorschriften van de fabrikanten. Opgelet met asbest : sommige oude pannendaken hebben nog een asbesthoudend onderdak (Menuiserite), dit wordt verwijderd na afbraak van de pannen zodoende een asbestvrij dak te realiseren, zie ook op de pagina “asbest".

Leien

Eén van onze specialisaties is het plaatsen van kunst- en natuurleien! Wij maken deel uit van het Eternit® “Top Team Pro” wat betekent dat wij de producten van Eternit® tot in de puntjes kennen en werken volgens de regels van de kunst. Bovendien biedt Eternit® 5 jaar extra garantie op de installatie van je dak als je voor een Top Team Pro dakdekker kiest.

Opgelet Asbest!

Bijna alle leien daken geplaatst vóór 1996 of tussen 1996 en 2001 zijn asbestleien (zie ook pagina asbest!). Conform de richtlijnen van OVAM worden uw oude asbestleien eerst verwijderd om dan nieuwe leien te plaatsen.

Kunstleien

Eén van onze specialisaties is het plaatsen van kunst- en natuurleien! Wij maken deel uit van het Cedral “Select Professional” team, wat betekent dat wij de producten van Cedral tot in de puntjes kennen en werken volgens de regels van de kunst. Bovendien biedt Cedral 5 jaar extra garantie op de installatie van je dak als je voor een Cedral "Select Professional" dakdekker kiest.

Natuurleien

Voor het plaatsen van natuurleien gebruiken wij de alom bekende CUPA leien, verkrijgbaar in vele soorten en maten natuurlijk. Natuurleien bieden tal van voordelen:

  • lange levensduur, meer dan 100 jaar!
  • 100% natuurlijk, dus weinig impact op het milieu
  • ijzersterk
  • kleur en eigenschappen blijven onaangetast door de tijd > ONDERHOUDSVRIJ.

Metalen daken

Een metalen dak kan geplaatst worden op een bestaand dak met ASBESTVRIJE leien, ASBESTVRIJE golfplaten en op een hellend dak met roofing. Het voordeel is dat er niet moet worden afgebroken. Meestal kunnen daken met een te lage helling niet worden voorzien van gewone dakpannen, dus is een metalen dak ideaal als renovatie (al vanaf 8°) hiervoor. Ook daken met lichte houtconstructies zijn ideaal om te renoveren met een metalen dak. Heeft u echter een dak met leien of golfplaten die wel asbest bevatten dan moet u dit eerst verwijderen! Na afbraak van het asbesthoudend materiaal kunnen perfect metalen dakelementen geplaatst worden. Voor meer info over het verwijderen van asbest verwijzen wij u graag door naar onze pagina over asbest Meer info over asbest

Zonnepanelen op hellende daken

In combinatie met de renovatie van uw dak, of met de plaatsing van het dak op uw nieuwbouwwoning, kunnen ook zonnepanelen geplaatst worden.

Meer info over zonnepanelen