Asbest verwijderen

Bevat uw dak asbest? Alles ETERNIT leien daken geplaatst voor 1996 bevatten in regel asbest. Vanaf 1996 is ETERNIT gestart met de productie van asbestvrije leien. Heeft u een woning gebouwd tussen 1996 en 2001 dan bestaat de kans dat er toch nog asbest is gebruikt; dus als u twijfelt kunnen we gerust een staal laten nemen door een erkend labo die u dan uitsluitsel kan geven of er al dan niet asbest aanwezig is.

Vraag een offerte aan!

  • Wij gebruiken jouw e-mail enkel om u te contacteren ivm de offerte

Bij de renovatie van uw asbesthoudend dak verzorgen wij alles van begin tot eind. We beginnen met de afbraak van uw asbesthoudend dak (+ eventueel asbesthoudend onderdak!!) en verzorgen nadien de volledige opbouw met eventueel isolatie (sarking), onderdak en nieuwe dakbedekking. Wij zijn in het bezit van de benodigde attesten en/of certificaten hiervoor!

Asbestveilig vlaanderen

Alle geregistreerde aannemers die asbest afbreken van een dak moeten in het bezit zijn van een jaarlijks attest en/of certificaat “asbestverwijdering eenvoudige handelingen” dwz dat deze aannemers een opleiding gevolgd hebben en dusdoende weten hoe ze zoiets moeten afbreken volgens de regels. Voor meer informatie omtrent de problematiek rond ASBEST, neem gerust een kijkje op de website van OVAM

Meer info over asbest op Ovam.be