Zonnepanelen

Zonnepanelen

Plaatsen zonnepanelen

U kan bij ons ook terecht voor het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen. Dit zijn panelen die elektriciteit opwekken en aan uw bestaande elektrische installatie gekoppeld worden dmv een omvormer.

Wij werken met kwalitatief goede panelen van Bisol(Europees) en Panasonic(vroeger Sanyo). Dit zijn panelen met monokristallijne of polykristallijne zonnecellen. We hebben panelen met een kader in aluminium kleur en panelen met zwarte rand. Er zijn panelen met witte en met zwarte achtergrond.

Plaatsen van zonnepanelen op hellende daken

Bij het plaatsen van zonnepanelen op hellende daken is het nodig om eerst de staat van het dak na te gaan (geen pv-systeem plaatsen op een dak in slechte staat). Het bijkomende gewicht van zonnepanelen bedraagt al snel 15 kg/m².

Het belangrijkste aspect bij het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak is het plaatsen van de haken op een vakkundige manier en hiervoor is Erdo Solar door zijn jarenlange ervaring in het renoveren van daken de geschikte partner.

Plaatsen zonnepanelen op platte daken

Naargelang de ondergrond en het draagvermogen van het plat dak wordt het kader mechanisch bevestigd of wordt er ballast aangebracht.

Plaatsen zonnepanelen op overzetdaken

Voor overzetdaken met dakpanplaten van het merk Icopal, Polytuil, Alcotile, Metrotile en Europe Twin Tile hebben wij speciale haken. Met deze haken moet de dakbedekking niet geperforeerd worden en bestaat er dus geen risico op lekken (bij het gebruik van andere haken waarbij de dakbedekking wel geperforeerd wordt heeft u niet alleen kans dat het dak gaat lekken maar vervalt ook de garantie van de fabrikant). Vervolgens worden de zonnepanelen opgebouwd zoals bij elk ander dak. Door onze jarenlange ervaring met overzetdaken kunnen wij u een perfecte en waterdichte plaatsing van uw zonnepanelen op uw overzetdak garanderen.

Contact

Wij komen gratis bij u langs en bekijken hoeveel panelen er op uw dak geplaatst kunnen worden. In combinatie met uw jaarlijks elektriciteitsverbruik en uw budget maken wij dan een gepersonaliseerde offerte. Ook helpen wij u met de aanvraag voor groenestroomcertificaten. Indien u meer informatie wenst over het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen kan u bellen naar 09355 32 68 of 09/336 77 66, mailen naar info@erdo.be of ons contactformulier invullen.