Dakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie

Een niet of onvoldoende geïsoleerde woning betekent meer energiekosten. De warmte gaat immers via het dak naar buiten! Uw dak isoleren is dus een investering die de moeite waard loon! U krijgt niet alleen een lagere energiefactuur, uw wooncomfort gaat er ook op vooruit.

Zo is het altijd aangenamer vertoeven in een geïsoleerde zolderkamer, zowel in de winter als in de zomer! Bovendien komt u in aanmerking voor een EANDIS-premie

Isoleren op zolder

Voor het isoleren van een hellend dak op zolder werken wij met glaswolplaten van Isover. Deze glaswolplaten kunnen geplaatst worden tussen de kepers of dmv aluminium profielen (Optima-systeem) die op de gordingen worden geplaatst.

Isoleren van een hellend dak langs buiten

Powerroof

Powerroof

Voor het isoleren van een hellend dak langs de buitenkant (Sarking-dak) werken wij met PUR-isolatieplaten van Recticel. Deze platen worden geplaatst bovenop de bestaande leien-, shingels- of roofingdaken of op de kepers van het afgebroken pannendak.

Isoleren van platte daken

EurothaneBi3 & Powerdeck

Voor het isoleren van platte daken werken wij met PUR-isolatieplaten van Recticel, nl. EurothaneBi3 of Powerdeck. Deze platen worden bovenop uw bestaande roofing geplaatst of op de houten of betonnen ondergrond na afbraak van uw oude roofing.

Powerroof